dinsdag 8 mei 2007

Feesten met de beesten in de middag, 7-5-2007


Gistermiddag zijn oma, Monique, Patrice en Jordy naar de zeeleeuwenshow gegaan. Vooraf nog een reserve Mateo-knuffel gekocht, wat t-shirts etc. Daarna op naar de show.


We zagen ook nog Gerwin, die zijn DolFinn-shirt trots droeg!Een erg leuke show met een zeeleeuw, die ook even voordeed wat nu het verschil met een zeehond was. Daarna kregen we allemaal een heerlijke (haring-)zoen van hem! Toen we terugliepen om de foto's te bewonderen, gingen twee dames van de crew net de flamingo's voeren. Zij kenden Jor van het broertjes/zusjesprogramma en Jor mocht meevoeren! Hij vond het geweldig! Naast de flamingo's en de pelikaan, voerde hij ook de schildpadden en de zeester. Die moet je gewoon optillen, stukje vis eronder leggen en klaar! Een heerlijke ervaring waar hij intens van genoot.
Nog even wat foto's van het dolfijnzwemmen en de zoenen gekocht en toen weer richting de kamer. 's Avonds heerlijk gegeten bij Hemingway op het strand aan het water.
Ps: het is wel een record in weken, maar helaas viel Kev ongelukkig en is z'n tand weer afgebroken...

1 opmerking:

john and conchita et les girls zei

Hoi Dion Monique Jordy and Kevin,

Daar was ik weer even heb weer een beetje bijgelezen, wat een avonturen zeg en jullie hebben wel twee heel bijzondere jongemannen...wat Knap Jordy dat jij de cursus behaalde en nog door naar een veel moeilijkere kursus, hartstikke tof man. Dan is daar natuurlijk Kevin die ons iedere dag meer verbaast , man wat doe jij je best en wat maak jij mamma en pappa blij. ik heb weer met volle bewondering gekeken naar alle photo's leuk hoor. Dion, mijn moeder wil dolgraag jullie blog lezen en leren beantwoorden maar met Arnoud in Australie en ik met 6 uur tijdsverschil zijn we er nog niet helemaal uit betreffende het uitleggen etc. Ik hoop het morgen te proberen over de telefoon en we zullen zien dat het lukt of misschien heeft zij kans gezien dat Simone haar vandaag heeft geholpen. anyway ik heb haar een en ander verteld dus ze leeft met jullie mee, nog heel veel plezier saampjes en Jordie succes met je kursus en Kevin ga zo door manneke , you're doing so great. liefs vanuit pittsburgh Conchita and the clan.