maandag 30 april 2007

De 1e therapie dag, 30-4-2007

Tekst van Monique:
Vanaf vandaag begint het grote avontuur ! Hoe zal Kevin reageren op dolfijn Mateo. Om 07:30 uur moesten we bij het CDTC zijn, daar stonden Matthias en Jenny ons al op te wachten. Kevin ging met Jenny mee en wij gingen nog even praten over Kevin met Matthias. Daarna ging Matthias ook naar Kevin. Toen Kevin, Matthias en Jenny naar buiten kwamen, had Kevin een wetsuit aan ! Een beetje zenuwachtig lachen en een beetje huilen, maar dat was in ieder geval gelukt ! Bij ons zou dat wetsuit een klein drama zijn geworden, maar vreemde ogen dwingen, dus dit viel mee. Zodra ze op het dok waren, mochten wij er achteraan lopen, naar de stenen brug, waar je een goed zicht op het gebeuren hebt. Nou, de volgende momenten waren geweldig, inderdaad Wendy, waren er wel wat traantjes, wat fantastisch om Kevin het water in te zien gaan met Matthias. Kev had alle vertrouwen in hem en dan Mateo erbij, zo super gezwommen met die prachtige dolfijn. Het was nu echt kennismaken met elkaar en werken en spelen met de bal. Ook Jordy en Oma kwamen er later bij, zodat we het echt met z'n allen konden beleven.

Kevin was wel even de kat uit de boom aan het kijken, maar hij was totaal niet bang vertelde Matthias tijdens de nabespreking, hij was echt aan het genieten. Morgen begint Jordy aan het broertjes en zusjes programma, hij heeft er duidelijk zin in. Na afloop van de therapie was Kevin toch wel moe van alle belevenissen. Monique en Kevin zijn 's middags lekker thuis gebleven om te puzzelen en met lego te spelen. Oma, Jordy en Dion gingen met de shuttle bus naar Willemstad om te kijken hoe hier koninginnedag wordt gevierd. Daarover in het volgende artikel meer details. Op de foto's hierboven is goed te zien dat Kevin inmiddels alle vertrouwen heeft in Matthias en goed zijn best doet om de dolfijn Mateo lief en voorzichtig te behandelen. Op die manier kunnen ze heel goed samen werken, spelen en tegelijk heel veel plezier beleven.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

wauw, super hoor Kev!! Wat ben je toch een stoere vent dat je dit zomaar durft! Supertrots op je. Je kunt zien dat je aan het genieten bent! Dion, volgens mij zitten er twee foto's overelkaar.
x ph

Anoniem zei

Prachtige foto's!!Super, nu al met een dolfijn gezwommen! Wat zullen jullie genieten! Elke avond lees ik jullie weblog, ik vind het erg leuk om zo jullie belevenissen te volgen! groetjes, Babette

Anoniem zei

Geweldige foto's,leuke verhaaltjes en zo tof om te lezen dat het Kevin ook zo goed bevalt.
We zijn heel dicht bij jullie en herrinerren ons weer alle plekjes waar jullie iedere dag nu staan.
Geniet er lekker van en Jordy veel plezier met het grote broer programma,kan je ons weer wat leren als jullie terug zijn.
Het weer hier lijkt wel een beetje op Curacao op dit moment,maar dolfijnen heb ik hier in Egmond nog niet gespot.
Groetjes van iedereen bij de C1000,Monique ik hou ze een beetje op de hoogte todat je terug bent.
Dikke kus Wendy en de rest

Anoniem zei

Hoi Jordy,

Ik zie dat jij het erg naar je zin hebt. De foto's zijn erg mooi. Ik vind snorkelen ook erg leuk.
Ik heb gehoord dat jij ook met de dolfijnen mag zwemmen. Dat zal wel spannend zijn en leuk. Dat zou ik ook willen
doen.
Doeg en tot de volgende keer.

Anoniem zei

Hoi Croontjes,

Geweldig hoor, je ziet Kevin gewoon helemaal stralen. Wat moet dit een spannende tijd voor jullie zijn. Jullie klonken gisteren aan de telefoon in ieder geval heel enthousiast (werkt erg aanstekelijk). Vanuit Turkije gaan wij proberen jullie belevenissen te blijven volgen. Dion en Monique, we weten zeker dat jullie (schoon)ouders daar boven aan het genieten zijn. Heel veel liefs en knuffels De Wetzeltjes
Lieve Kevin, ik ben je allerbeste vriendin en ik vind je hartstikke lief en stoer daar tussen de dolfijnen (Risanne)

Anoniem zei

Hi Moos!
Moest je de groeten doen van tandarts Meijer. Hij en de assistente wensen Kevin heel veel succes! Ik vertelde dat je aan de foto's kon zien dat zijn tand er nog inzat. Kev, succes met je tweede dag en Jor heel veel plezier met jouw programma! Tot morgen!!
x p

ps: badpak en zonnebrand ingeslagen en al in de koffer