dinsdag 17 april 2007

Generale repetitie Dolfinarium Harderwijk

In voorbereiding op de reis naar Curacao en de dolfijntherapie, zijn we op zaterdag 7 april 2007 naar het Dolfinarium in Harderwijk gegaan. Deze keer samen met de familie Wetzels, met wie we al heel veel beleefd hebben, echte 'vrienden voor het leven'. We proberen hier 1x per jaar naartoe te gaan en elke keer is het weer een fantastische dag.

Meestal is het dan lekker weer, maar deze keer begon het met een klein beetje regen..... Later brak de zon door en hebben we toch weer heerlijk kunnen genieten. Het was deze keer niet zo heel druk, dus geen lange wachttijden waardoor we vrijwel alle shows met die prachtige zeedieren hebben kunnen zien.


Kevin mocht steeds op de 1e rij zitten en had dus een prachtig zicht op het hele gebeuren ! We hebben vele dolfijnen gezien, zowel in, onder als boven het water, wat zijn deze dieren toch super behendig. Jordy en Kevin genoten met volle teugen en wij natuurlijk ook.

Onder het genot van een lekker kopje koffie in het restaurant even heerlijk bijkomen van het drukke leven van alledag. De kinderen konden natuurlijk ook flink genieten in de fraaie speeltuin op het park.Op het eind nog even naar de roggen en kleine haaitjes, die op bepaalde tijden gevoerd mogen worden. Aaien van de roggen, die zeer dicht langs de kant in het ondiepe water zwemmen, is altijd weer een bijzondere belevenis.Wederom een zeer geslaagde dag die ons weer een stapje dichter bij de grote reis naar Curacao heeft gebracht. Op woensdag 25 april gaan we naar Schiphol, alwaar het vliegtuig ons naar de plaats van bestemming zal gaan brengen.


1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Monique & Dion (& kids)
Wat leuk om te zien hoe het gaat, en ik vind ook geweldig leuk dat jullie woensdag a.s. eindelijk de lucht in gaan, naar de jullie zo gegunde bestemming!
Wij hopen dat jullie er allemaal ontzettend van genieten!

groetjes
Marlies Edwin Jasper Tobias & Floor