dinsdag 24 april 2007

1 Dag voor vertrek 24-4-2007

Vandaag is het 24 april, ofwel 1 dag voor vertrek. Een drukke dag welliswaar, maar gelukkig zonder veel stress. Rustig wakker worden, ontbijtje, kinderen naar school voor hun laatste dag. Daarna een kopje koffie en, oh ja, doe er nog maar eentje. Vervolgens maar eens rustig alle spullen die mee moeten bij elkaar zoeken en op de bedden storten, lekker overzichtelijk ! Wat op het bed ligt moet in de tas en liefst in de goede. Oh ja, dat nog even niet inpakken, want dat hebben we morgen-ochtend nog nodig. Alle apparaten die mee moeten nog even opladen, zodat de laders ingepakt kunnen worden, want dat weegt allemaal te zwaar voor de handbagage.

Na de gebruikelijke toestanden, veel telefoontjes en tussendoor gesprekjes met buren waren de tassen dan toch eindelijk ingepakt en konden we even op de foto. (Tip: door te klikken op een foto of plaatje, wordt deze automatisch vergroot, via 'back of terug' kun je weer terug naar de oorspronkelijke web pagina). Tevens heel veel kaarten met goede wensen ontvangen, niet te geloven hoeveel verschillende dolfijn-kaarten er in omloop zijn ! Hartelijk dank voor alle reacties, ook via de mail en weblog. Vanmiddag kwamen John en Finn nog even langs met wat spulletjes voor Gerwin. Nog even wat gepraat en de mooie tandem van Finn bewonderd, hij vindt fietsen (net als Kevin) helemaal geweldig en het is ook een prachtige manier om samen van de buitenlucht te genieten.

Vanavond gezellig bij de Outjes buiten in de tuin gebarbeknoeid, ofwel een 'makkelijke dag' voor ons want we hoefden dus niet zelf te koken. De temperatuur was prima zodat we nog even lekker konden genieten. De kinderen hebben heerlijk gespeeld en lagen daardoor 'iets' te laat in bed, maar alla dat moet kunnen voor een keertje ! Super om zulke goede buren te hebben, vrienden voor het leven. Woensdag 25 april wordt voor ons een lange dag, waarschijnlijk zonder berichtgeving op deze weblog, tenzij ze inmiddels wifi in het vliegtuig hebben ! We hopen ons donderdag te melden vanuit Curacao met de eerste belevenissen van deze grote reis.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Croontjes,

Bijna zitten jullie nu in het vliegtuig. Hier hebben jullie al maanden naar uitgekeken en nu is het dan zo ver. Wij wensen jullie een geweldige tijd toe en laat alles maar over jullie heen komen. Heel veel plezier.
De Wetzeltjes

Unknown zei

Lieve buuvjes
Jullie zijn net ingestapt op weg naar het vliegveld, de stres zal nu wel weg zijn . Nu zal de spanning wel komen.
Wij wensen jullie een fantastische tijd toe. Geniet ervan.
Een dikke knuffel van de outjes.