donderdag 10 juli 2014

Dag 9, 4e therapie sessie, Brucker en duiken

Vanochtend weer vroeg uit de veren en op tijd bij het CDTC gearriveerd. Met Matthias nog even gesproken over het drama van oranje en uiteraard ook belangrijker zaken ;-). In het water mocht Kevin vandaag met 2 dolfijnen zwemmen, Bonnie en Nubia. Het ging geweldig goed tijdens deze sessie en de dolfijnen waren super met hem bezig. Volop genieten met bubbels maken, foot-push, over de stok springen en door het water sjeezen. Een prachtig schouwspel om naar te kijken. Vandaag was Sonya de dolfijntrainster en met haar erbij is het altijd een extra enthousiaste uitvoering, we kennen haar nog van voorgaande jaren. De tijd vloog voorbij en tijdens de nabespreking vertelde Matthias dat er ook gewerkt wordt aan het verbeteren van de motoriek van Kevin's rechter hand en het slepen van de rechter voet. Met gewichtjes om de onderbenen wordt hij gestimuleerd om zijn knieen meer op te trekken tijdens het lopen. Na de vroege therapie ligt de dag nog voor ons, dus we zijn even naar de AH-Zeelandia gereden om wat boodschappen te halen. Buiten de winkel stonden 2 kraampjes, 1 met haring en 1 met stroopwafels :-). Beide lekkernijen geprobeerd en dat smaakt prima zo ver van huis, zie enkele foto's hiervan op facebook :  haring en stroopwafels  . Daarna onze boodschapjes gedaan en Monique heeft de auto terug gereden naar Lions Dive, waar we de koelkast weer hebben gevuld. Om 2 uur in de middag ging Monique met Kevin naar de Dolphin Suites voor een uurtje Brucker methode, Jordy en Dion hebben een duikje gemaakt op het huisrif duikstek 'Stella Maris' vanaf de kant. We hebben een grote rog zien zwemmen, maar die was net iets te ver weg om een foto van te kunnen maken, tevens een grote school met vissen. Diepste punt tijdens de duik was 21 meter en we zijn 45 minuten onder water geweest. Zie nog enkele foto's hiervan op Facebook :  Duiken en luchten  . In de avond zijn we uit eten geweest bij het Mexicaans restaurant op 100 meter afstand van ons appartement. Het was heerlijk eten en er kwamen ook nog enkele muzikanten langs die leuke Mexicaanse en Hollandse liedjes speelden. Rond 8 uur weer terug, Kevin naar zijn bedje en wij nog even lekker hangen op de bank, foto's uitzoeken en deze blog schrijven. Al met al een heerlijke dag met genoeg aktiviteiten. Zometeen lekker slapen en op naar morgen, Oet Moan :-).

3 opmerkingen:

Tom,El,daan zei

Hee daar genieters
Wauw wat gaat het super met de therapie,Kevin,en dan met 2 dolfijnen,wat zal jij extra veel leren,zet m op lieverd!
Ha ha lekker hoor haring en stroopwafels,hoezo echte Nederlanders.
En dan de dag afsluiten bij die heerlijke Mexicaan,wat lekker hè?
Lieverds we zien jullie stralen en genieten,ga zo door!!
Xx

Anoniem zei

Ha Croontjes,

Ziet er goed uit!! N. moet nog een uurtje werken en ik nog maandag en dinsdag, maar dan komen we ook snel om zo lekker te gaan genieten! En Kev, goed zo, trots op je hoe goed je het doet!!
De duiken zien er ook goed uit, alleen zijn je facebooklinks niet werkend (nee, ligt niet aan het feit dat ik niks met fb doe hahaha). Just so you know.
Mambo al gereserveerd?
lfs n&p

joke zei

Hallo

We genieten elke ochtend weer van alle foto's en verhalen.
Marc zit dan haast met zijn neus in de computer. Bonnie heeft Marc ook mee gezwommen. Ik vind het wel snel gaan hoor.
Eerste week zit erop.
En wat nu zo heerlijk is, ik heb vanaf nu ook gewoon vakantie.
Geniet van alles.

Mart Joke en Kids