maandag 14 juli 2014

Dag 13, 6e therapie sessie

Vandaag schrijven we maandag 14 juli, een feestdag in Frankrijk, het begin van een nieuwe week op dushi Curacao. Met enige moeite lukte het vroege opstaan ons na een rustdag met uitslapen. Kevin wilde zondag-avond al vroeg naar bed en die heeft het klokje rond geslapen. Na het douchen was hij eigenlijk wel weer fris en fruitig en had hij zin om weer aan de slag te gaan. Bij het CDTC hing de duitse vlag buiten en waren de duitse 'weltmeister' medewerkers nog in een zekere roes van de winst ;-). We hebben Matthias hartelijk gefeliciteerd met de overwinning, hij had zijn 'mannshaft shirtje' aan om nog een beetje te kunnen nagenieten. Daarna snel aan het werk om de week goed te beginnen. Eerst leek dolfijn Bonnie wat onrustig en van slag, want ze had een geheel eigen visie op het uitvoeren van de opdrachten van de dolfijntrainster. Bijvoorbeeld achterom bij Kevin en Matthias over de stok springen en zelfs de stok 180 graden willen omdraaien, erg leuk om te zien, maar niet helemaal de bedoeling. Later ging het beter en helemaal toen Nubia ook mee mocht doen. Vandaag dus 2 dolfijnen en 5 volwassenen op het dock voor Kevin in de weer :  2 therapeuten, een dolfijntrainster, een assistente en een fotografe die ook nog ging assisteren met de kieskaartjes. Als extra publiek nog 2 pelikanen, waarvan er 1 nog half in slaap was. De sessie verliep super goed en er was lekker veel watertijd, Kevin genoot ervan. In de nabespreking nog wat handvaten meegekregen van Myrthe en Matthias. Na de therapie even naar Zeelandia gereden om boodschappen te doen en lekker een broodje haring te happen. In de middag nog een uurtje bij Matthias voor de Brucker biofeedback methode, waarbij opbouwend gewerkt werd aan de motoriek van Kevin's rechterhand en rechterbeen. Later in de middag nog heerlijk met zn vieren gezwommen in het grote zwembad, lekker klieren met een zacht balletje en een opblaas hema-worst :-). Bij het zakken van de zon nog wat mooie foto's gemaakt bij het strand en daarna zelf een eenvoudige maaltijd bereid, soepje met gekruide aardappeltjes en een heerlijke gevulde rucola salade. Rood wijntje erbij, helemaal top, het dagelijkse leven is hier heerlijk. Het enige dat mist is onze superhond Jack en de volautomaat koffie-bonen-machine...

4 opmerkingen:

joke zei

Hallo

Ja geweldig he, het blijven dieren.
Bonnie heeft dat ook bij Marc gehad, alleen kwam toen niet meer terug en moesten we de dolfijn lenen van de buren.
Vooral blijven genieten. De tijd vliegt voorbij.
Ook wij hebben hier mazzel het gaat zomer worden in Nederland.....
Gr Joke en de rest...
Mike gaat vandaag op voor zijn theorie.... Duimen maar weer

Anoniem zei

Goede morgen familie doe weer een poging. Hoop dat kevin goed zijn best doet.veel plezier vandaag .groetjes ma .

Wilma Beemsterboer zei

Hallo allemaal,

Na een week vakantie jullie blog gelezen en jullie hebben al een hoop weer beleefd. Heerlijk om `t te lezen. Wat stoer om Kevin zo bezig te zien..echt top voor hem. Succes daar en geniet van elkaar.
Warme knuff..Wilma en de meiden

Tom,El,Daan zei

Wat een boeven zijn het toch af en toe hè ,die dolfijnen. Vorig jaar bij Daan moest zelfs af en toe de therapie stilgelegd zo slecht luisterden ze,ach ze willen ook wel eens gek doen!! Zo heerlijk als we jullie in het grote zwembad zien,wij hebben ook wel ff zin in zo n plonsje!!
Lieverds Ga zo door xx