vrijdag 11 juli 2014

Dag 10, hard werken en rustig aan :-)

Vanochtend om 6 uur opgestaan en Kevin om half zeven met moeite uit zijn bedje getrokken voor het ochtend ritueel. Rond kwart voor 8 naar het CDTC gelopen en we waren er weer keurig op tijd. Tijdens de watersessies ging het helemaal los met de 2 dolfijnen Bonnie en Nubia, die hadden er net zoveel zin in als Kevin en Matthias. Met de ring en de bal, vooral de grote oranje bal was erg leuk. Nubia duwde de bal met haar snuit onder water, om deze dan vervolgens tussen de voorvinnen te klemmen en dan terug te brengen of aan te geven. Wij hadden het op deze manier nog niet eerder gezien, een prachtig schouwspel om naar te kijken. Vervolgens door de ring springen, kusjes geven, spetteren en als klapstuk op het surfboard door het water gieren. De tijd vloog voorbij en Kevin was na afloop wel een beetje moe geworden van al dat stuntwerk. Bij Hemingway dus even neergestort in de comfortabele zitzakken en genoten van een heerlijke smoothy / cappuchino. Daarna lekker even naar het appartement om wat bij te komen en te genieten van de rust en het 'even niets moeten'. Tussen de middag samen met Kevin omelets gemaakt op een broodje en die waren heerlijk. In de middag nog een kleine wandeling over de boulevard naar het ijswinkeltje bij Mambo, daar hebben ze heerlijk yoghurt ijs in 4 verschillende smaken, die je zelf mag tappen in een flinke beker. Daarna wordt het gewogen om de prijs te bepalen en is het smullen geblazen :-). Met Kevin nog een stukje doorgelopen langs Wet & Wild en Kontiki Beach en vervolgens weer terug. Met zn vieren nog een heerlijke duik in het zwembad genomen en Kevin uitgelegd hoe hij zelf in het zwembad kan gaan via de rand. Zelf eruit via het trappetje lukt hem al heel goed en dat is een prettige vooruitgang. Vanavond brood afgebakken en in plakjes gesneden met kaasjes, eiersalade en satesalade. Dat smaakte prima en lekker makkelijk om klaar te maken. Morgen staat voor ons de family swim op het programma, iedereen alvast een fijn weekend. Zie hieronder het filmpje met hoogtepunten van de Dolfijntherapie watersessies van de afgelopen week :


2 opmerkingen:

Tom,El,daan zei

Ja ja jeetje dat is wel erg vroeg voor jullie,en zeker voor in de vakantie. Maar ja allemaal voor het goeie doel,en wat gaat het goed!!! Super hoor Kevin!!
Nu lekker weekend en niet zo vroeg op hoor!
Wat heerlijk zo n ijsje zelf tappen,dat wil ik ook!!
Veel plezier met de familie swim!
Dag toppers tot gauw,we genieten van de foto s filmpjes,en mooie verhalen. Xx
Tom,El, daan

Anoniem zei

Veel plezier bij de family swim! En stoer hoor, dat speedy surfen op het water met 2 dolfijnen. En dat ijswinkeltje moet Kev ons maar laten zien, ziet er heerlijk uit! Lfs n&p