zaterdag 5 juli 2014

Dag 4 Molenaars en Oranje :-)

Vandaag hebben weer een prachtige dag beleefd na een uitstekende nachtrust. We komen lekker in het caraibische ritme, langzaam aan, geen haast en vooral geen stress :-). In de ochtend rustig opgestaan en ontbeten, daarna even langs de duikschool ivm registratie en plannen van de welkomstduik. Jordy en Monique lekker naar het strand, Kevin en Dion in het appartement beetje chillen, muziekje luisteren, koffie drinken en gluren naar de 1e wedstrijd, Belgie tegen Argentinië. De flappentap nogmaals geprobeerd en eureka met de wereld instelling kwamen er eindelijk wat mooie gulden briefjes naar buiten schuiven, ook weer opgelost :-). In de middag kwamen Ron en Sandra, Tessa en Melissa bij ons op bezoek, want we zouden gezamenlijk DE WEDSTRIJD gaan beleven bij Hemingway. Na een verkoelend drankje en een zoutje een rondje Mambo Beach gelopen, waar het al behoorlijk druk begon te worden met heel veel oranje. Daarna even lekker gezwommen in die prachtige zee, waar Jordy de onderwater camera wilde 'aangooien' en die dus meteen naar de bodem zonk (niet zo handig...). Snel een zwembrilletje opgevist en het apparaat uiteindelijk op 3 meter diepte terug gevonden en opgedoken. Op hetzelfde moment dook Ron een briefje van 100 gulden op van de bodem en die zag er nog prima uit ook, vast een goede papierkwaliteit geweest ;-). Nog even in het grote zwembad om het zout te lozen en enkele mooie sprongen te maken. Daarna snel naar Hemingway om Oranje aan het werk te zien en wat een thriller van een wedstrijd is het weer geworden, gelukkig met een geweldige ontknoping. Het oranjegevoel leeft hier ook enorm en er was een drumband aanwezig om de sfeer nog verder op te kloppen, helemaal top om dat een keer hier te kunnen meemaken. Na afloop heerlijk gezamenlijk gegeten op het strandje met aan het einde nog wat live reggae klanken erbij. Na een kopje koffie de familie Molenaar uitgezwaaid, het was een hele leuke en gezellige middag zo met elkaar, we hebben ervan genoten.

3 opmerkingen:

joke zei

Ohoh nou wat een wedstrijd.
En wat hadden jullie geluk met de tijd daar. Hier werd het al gaw nachtwerk. Vond Martin wat minder moest om half 7 op om te gaan duiken.
Ik mis toch wel de foto met een flinke bord Spare ribe nog Jordy. Haha Mike had daar denk als eerste voor gegaan:)
Verder ziet het er geweldig uit hoor.
Wat een geluk dat jullie die Camera terug vonden en de rest....

Geniet van de zondag.
xxx van ons

Anoniem zei

Ha Oranje Croontjes,

Het werd hier inderdaad diep nachtwerk en daarna was het nog steeds moeilijk de slaap te vatten. Jullie oom en zwager heeft zich ontpopt als een mega-supporter, weet niet wat me overkomt hahaha!
Groeten aan de Molenaartjes

lfs n&[

Ellen zei

Wat gezellig zo samen voetbal kijken,wat een spanning hè. Heerlijk om jullie zo te zien genieten,ga zo door xx