donderdag 24 april 2008

Woensdag 23-4-2008: Een lange toffe reisdag

Hallo allemaal, niet verwacht he, nu al een berichtje ?!?!?!? Het is hier nu woensdag-avond even naar 21:00 uur en we hebben er een hele lange dag opzitten, maar we barsten nog steeds van de energie (en we hebben per ongeluk een koeler met champagne op de kamer gekregen !!). Komt vast door deze geweldige plek en het effect/gevoel van thuis komen. Vanochtend normale tijd opgestaan, ontbijtje + koppie thee en koffie, laatste spulletjes in de tassen, sloten erop en nog ff naar de flappetap voor wat euries. Om 08:30 uur werden we opgehaald door de Hollandsche, want die hebben 'Haulo can you go' inmiddels overgenomen. De service was er niet minder op geworden, we troffen een hele leuke taxi-chauffeur. Een echte relax-kip die niet van stress-kippen hield, daar werden we dus meteen al heel rustig en positief van op de vroege ochtend. Ondanks de beperkte file stonden we toch al om 09:10 op schiphol en daar was het al lekker druk. Wij moesten naar balie 20 en daar leek een ENORME rij te staan. Bij nadere inspectie en navraag bleek het een rij voor Transavia te zijn die nu vlak bij de Martinair zitten. Balie 20 was via een alternatieve route bereikbaar en er was vrijwel geen hond, dus meteen aan de beurt. Binnen een mum was de checkin rond EN JAWEL, het toestel was op tijd !! Veel meevallers dus op deze dag. Als toetje hadden ze ons ook nog ge-upgrade naar de comfort-class, dus extra beenruimte, video-apparaten en koffie met cognac of baileys. De service en sfeer aan boord waren uitstekend en de kids waren echt heel lief deze keer. Zowel Jordy als Kevin hadden een plekje bij het raam en dat ging geweldig goed zo. We hebben een hele goede reis gehad en zijn om 17:00 uur plaatselijke tijd geland (23:00 uur in Nederland).







Met begeleiding waren we snel langs de douane (laat die bagage-check maar zitten, anders moet die arme man weer alles afstapelen, that's the real spirit hier !!). Nog voor het donker met de Curacao experience transfer in het Lion's Dive aangekomen. Prachtige rit (flink scheuren en vooral NIET handsfree bellen, want dat is hier allemaal niet nodig, maling aan al die regeltjes). De entree van het hotel zag er nu een stuk beter uit als vorig jaar, het asfalt is nu helemaal klaar en de nieuwe appartementen schieten al lekker op. Checkin verliep voorspoedig en even later konden we de koffers en de roelstoel naar de kamers brengen. De combi Inge/Patrice/Inge zit op de begane grond vlak bij het zwembad en Hemingway (geen verhuizingen meer nodig na enig heen en weer babbelen) en DeCroontjes zitten op 1-hoog, slechts 1 trap maar geen lift..... Met een rolstoel niet zo geweldig handig natuurlijk, maar morgen kunnen wij ook naar een kamer op de begane grond vlakbij de andere kamer. Daarna nog even naar Hemingway geweest voor een Bright (die smaakte wel heel erg lekker nu) en wat fris voor de kids. Vrij snel begonnen de kids nu echt in te storten, dus snel naar bed, 20:00 uur plaatselijke tijd. Op de valreep nog wel even met Floor van het CDTC gesproken (die kwam toevallig net langs !!)….. Wij proberen het nog uit te zingen to 23:00 uur om een jetlag te voorkomen, vandaar even wat noeste arbeid op de weblog. De familie Kleef is ook goed aangekomen met de KLeM, zoals wij via sms konden vernemen. Heel hartelijk bedankt voor de lieve reakties en mailtjes, ga zo door dan hebben we nog lekker veel te lezen. Zie ook de kleine visuele impressie van onze 1e lange maar hele leuke dag. Morgen eens even kijken of de zon hier nog wil schijnen....

4 opmerkingen:

Anoniem zei

goed te horen dat de reis voorspoedig ging, nu nog even in het ritme komen met the kids, en hopen dat jullie een mooie therapie tijd krijgen.Doe iedereen de groeten daar van ons.
Kevin, laat de rest van de wereld maar weer zien hoe goed het kan gaan,en doe je best.
We zullen jullie verhalen ook weer boven aan de website zetten.
www.dolfinn.nl
groetjes fam. hoetjes

De Croontjes zei

Ziet er weer als vanouds uit! Geniet lekker van de eerste dag, zo'n start geeft alleen maar aan hoe leuk het gaat worden. Kev, veel succes met de eerste kennismaking weer met de dolfijnen!
Dikke kus!
patrice

Anoniem zei

Lieve Croontjes, Zo de reis zit erop. Nu alleen nog maar genieten. Zo kev, zullen de dolfijnen je nog herkennen? Geef ze maar een dikke kus. Veel liefs de Wetzeltjes

Anoniem zei

Gelukkig dat jullie goed zijn aangekomen!

Ik wens jullie heel veel plezier, en hopelijk heeft het deze keer net zoveel effect als de vorige keer!

Ik wacht met smart op jullie volgende berichtje!

Groetjes,

Robbert en Nathalie