dinsdag 22 april 2008

1 dag voor vertrek

Vandaag zijn we 1 dag voor vertrek en is het hier dus al lekker druk, druk, druk. De spanning begint toe te nemen, want wat moest er ook alweer allemaal mee ? Zonnebrand, kleding, medicijnen, snorkelspullen, zwemvest, waterschoentjes (we gaan het weer proberen !!), foto/video, koffie, thee en ga zo maar door. Hopelijk gaan we het redden binnen de 4x 25 kilogram van Martinair en hopelijk zijn ze deze keer wel op tijd. Het weer is eindelijk een beetje aan het opknappen, komen we misschien toch nog een keer van die kou af. De jongens hebben er al helemaal zin in en ze stonden vanmiddag dan ook meteen klaar toen er wat foto's moesten worden gemaakt. Na enig gesteggel is het dan toch weer aardig gelukt. Nog 1 dagje naar school en dan nog een nachtje slapen en dan is het zover. Deze keer is de voetbal-competitie al klaar voordat wij weg zijn, maar dat mag de pret niet drukken. AZ kon het dit jaar helaas niet spannend maken en PSV is dus weer kampioen geworden. Guus zal daar wel blij mee zijn, want die treedt zo af en toe nog weleens op als 12e man. Vooraf hadden we Guus gevraagd of hij ook weer naar Curacao kon komen en dat zag hij gelukkig meteen helemaal zitten. Deze keer wacht hij eerst de koninginnedag af en zal dan op 1 mei op Mambo Beach aantreden voor zijn 'Queensday After Party'. Dat wordt dus weer tranen lachen en onnozel doen, de lente begint !!

Oma is deze keer ook weer van de partij en Patrice komt op 30 april voor een week. We zijn erg benieuwd welke avonturen we zullen gaan beleven en vooral naar hoe de therapie voor Kevin deze keer zal gaan uitpakken. Hou deze weblog in de gaten, we zullen dagelijks proberen om zo goed mogelijk verslag te doen.

Op de weblog hoofdpagina links (een beetje naar beneden scrollen) is nu ook een link geplaatst naar onze te verwachten 'DeCroontjes FotoAlbums', er staat nu al 1 voorbeeld album. Dit is het laatste weblog-verslag voor ons vertrek, verdere berichtgeving volgt vanaf Curacao.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi kevin en familie,
Wat een mooie site hebben jullie gemaakt. Ik ga zeker jullie avonturen volgen. Heel veel plezier en wie weet kan de dolfijn je ook een high five geven.
Doe je groetjes aan de dolfijnen van mij.
Fijne vakantie, geniet ervan!!!
groetjes Marcia

Anoniem zei

Hallo allemaal,

Hier het laatste berichtje uit Heerhugowaard. Het volgende berichtje zal uit Curacao komen. Een goede vlucht morgen en wie weet zien we mekaar nog op schiphol.
Groetjes Fred, Wilma en de kids

Anoniem zei

Hallo Allemaal,

Het weer hier op Korsou is prima en we hopen dat jullie weer een goed verblijf mogen hebben op Korsou. Nog bedankt voor de sms, maar ik heb hem laat gelezen en als ik jullie volle koffers zie!! Daar kan volgens mij niets meer bij.
Goede vlucht en we zien elkaar op Korsou
Jan, Silvia en de meiden

Anoniem zei

Hallo Croontjes
Heel veel plezier, geniet ervan hopelijk wordt het hier voor de thuisblijvers ook mooi weer.
Groetjes kathinka

Anoniem zei

Hallo Daar!
Nou als eerste bedankt voor jullie kaart! We hebben n mooie dochter gekregen en zijn daar superblij mee! Opeens was ze er! Ze is met n spoedkeizersnede gehaald omdat ze in een stuit lag(met haar voeten naar beneden) en de weeen waren al begonnen. Na 5 dagen ziekenhuis zijn we nu weer heerlijk thuis en gaan we opknappen heen! Genoeg over mij, jullie zijn vandaag vertrokken. Het zal weer n hele ander ervaring zijn dan de vorige keer want nu weten jullie al n beetje hoe het gaat en is niet alles zo nieuw meer. Jordy ga jij deze keer weer n opleiding doen? Dat was wel onwijs leuk he de vorige keer! Heel veel plezier en succes met alles! Zal eerst wel even wennen zijn aan het temperatuur verschil maarre dat went vast snel! Als het morgen mooi weer is ga ik voor t eerst met dido een rondje lopen met de kinderwagen, ik heb er nu al zin in!

groetjes uit Heiloo van juf Barbara

Anoniem zei

Lieverds,

de hele dag aan jullie gedacht.
nu zijn jullie er lekker! we voelen die warmte al een beetje.
ging de vliegreis goed?

dikke kussen voor de jongens,
veel plezier en tot gauw.

groeten van Tom, Ellen, Rick, Loes en Daan.