dinsdag 29 april 2008

28-4-2008: 1e therapie dag Kevin

Na een ietwat onrustige nacht van Kevin zijn we vanmorgen om 06:30 uur opgestaan. Waarschijnlijk wat zenuwen voor wat vandaag zou gaan gebeuren. Jordy en Dion begonnen met een frisse duik in zee om goed wakker te worden. Kevin ging onder de douche en mocht na het aankleden naar oma, zodat Monique haar ochtendritueel kon afwerken. Rustig ontbijten en zo tegen tienen naar het Sea Aquarium en het CDTC, want eindelijk was het zover: de 1e therapie sessie ging weldra beginnen. Eerst een gesprek met therapeute Floor m.b.t. de doelen etc. en verder vooral kennismaken met elkaar en dolfijn Papito. Floor wil eerst kijken naar wat Kevin doet en laat zien, zodat ze zich een beter beeld kan vormen. Na het gesprek ging Kevin met Floor en de duitse assistente Nadine (fysio) naar binnen om met de sessie te beginnen. Wij kregen met de andere 'same-time' ouders een kennismakings-gesprek met Marco, Esther en Natalie. Na een half uurtje kwam onze kanjer in het lekkere strakke pakje naar buiten om richting het dok te gaan. Ondertussen waren taxi-chaufeusse Corrie en haar dochter Marjan gearriveerd om deze speciale 1e sessie bij te wonen, vlak voor hun terugreis naar Nederland. Kevin lag al snel in het water en genoot volop van alle dingen die er gebeurden. Wat een fantastisch gezicht om hem weer zo heerlijk gelukkig en genietend bezig te zien, daar krijg je toch gewoon een brok van in je keel. Ook Papito had het naar zijn zin met Kevin liggend op zijn buik, daarna sprong hij met gemak een aantal keren over de stok. Kevin had via een plaatjes-keuze aangegeven dat hij dat graag wilde doen, samen met Papito. Verder nog spelen met de bal in het water en dansen ! Na de watersessie douchen en het nagesprek. Het was allemaal goed gegaan en Kevin had veel blijk van herkenning gegeven, Floor was tevreden over het geheel. Na de therapie nog lekker koffie gedronken in het Sea Aquarium en daarna naar de kamer om een broodje te eten. Kevin was best moe geworden van alle inspanningen, maar slapen was er niet bij, dat heeft Dion toen maar in zijn plaats gedaan...... Toen dus maar lekker gaan zwemmen en op tijd gaan eten bij de snackbar, die ook heerlijke gezonde broodjes in huis heeft. Morgen om 09:00 uur moet Jordy aantreden bij de kids club en om 10:30 uur mag Kevin weer !!
Stukje tekst van Jordy:
Toen we weer thuis kwamen gingen we een broodje eten. De hagedis Sali (deze hebben jullie kunnen zien in het foto-album) kwam even langs, die heeft Jordy toen gevoerd uit de hand. Later kwam ze nog terug met een kleine salamander.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Goedemorgen,
Wat een mooie foto's en gaaf om te zien dat Kevin het weer geweldig heeft gedaan.
De herkenning,zelfs na een jaar is toch wel byzonder.
Wat zullen jullie trots zijn op de jongens,wij ook hoor!
We wensen jullie weer een super dag en tot morgen.
Dikke kus Wendy

Anoniem zei

goeie morgen fam .
wat geweldig dat alles goed ging de eerste dag.toch weer wennen voor kevin.wij wensen jullie net als bij nienke heel veelvoor uit gang.maar dat zal wel lukken ,want het zijn kanjes.groetjes van ben en luus

Anoniem zei

Hoi KEV ik heb samen met mama naar jou gekeken met de dolfijn en moest zo lachen toen je ging ballen,en papito brengt de bal zomaar terug,dat wil ik ook wel.Geef papito maar een dikke knuffel van mij en veel plezier.

doei van daan

Anoniem zei

Wat een geweldige filmpjes hebben jullie erop staan!!!!
Erg leuk om te zien, veel plezier nog!!
Groetjes Pé Marleen en Cindy.