woensdag 16 april 2008

1 week voor vertrek naar Curacao !

We kunnen het ons bijna nog niet voorstellen, maar over precies 1 week is het dan zover: ons vertrek naar het prachtige eiland Curacao.

Momenteel zijn we nog heel druk met van alles en nog wat, maar de voorbereidingen komen zo langzamerhand toch in de afrondende fase.

Kevin heeft net nieuwe spalken aangemeten gekregen en is daar druk mee aan het oefenen. De nieuwe schoenen die er omheen gaan zijn nog een beetje stug en het geheel levert hier en daar wat drukpunten op zijn voeten op. Hopelijk kan daar nog wat aan bijgesteld worden, zodat er geen oncomfortabele situatie van gaat komen.

Van Matthias (Kevin's therapeut bij de dolfijntherapie vorig jaar) hebben we bericht gekregen dat hij er deze keer helaas niet bij kan zijn wegens een vakantie. Dit vinden we uiteraard heel jammer, maar de vervangende therapeute zal ongetwijfeld weer een nieuwe inbreng met zich mee gaan brengen. We zijn uiteraard zeer benieuwd wie dat zal gaan worden.
Om alvast wat in de stemming te komen voegen we deze 2 foto's toe: 1 van 'Kevin in aktie' en 1 van beachbar en restaurant Hemingway, waar wij zulke goede herinneringen aan hebben. Misschien toevallig gezien bij Gordon (gillend naar huis) ?????

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo allemaal,
Nog een paar nachtjes en dan is het zover. Het komt nu super dichtbij allemaal. Ik hoop dat wij mekaar op schiphol nog tegenkomen, we zien wel.
Groetjes de luitjes uit Heerhugowaard.