maandag 10 maart 2008

Aktie: Scoren voor Kevin zeer geslaagd !



Op 3 januari j.l. werd het nieuwjaarsvoetbaltoernooi gehouden in onze prachtige wijk Ypestein, de aktie Scoren voor Kevin was daaraan gekoppeld. Afgelopen vrijdag kwam een vertegenwoordiging van de wijkvereniging: Marco, Joost en Sieb langs om de opbrengst te presenteren en wat plaatjes te schieten. Een fantastisch bedrag is bijeen gebracht door een flink aantal jongens en meisjes, door sponsors voor de wedstrijden en doelpunten te zoeken. De opbrengst van de aktie komt ten goede aan dolfijn-ondersteunende-therapie voor Kevin bij het CDTC. Binnenkort zal er een publicatie verschijnen in het Ypeblad over het voetbaltoernooi en de gevoerde aktie voor Kevin.



Namens Kevin willen wij alle voetbal jongens en meisjes, de organisatie van het toernooi, de wijkvereniging en alle gulle gevers heel hartelijk bedanken voor dit geweldige resultaat. Tijdens ons verblijf op Curacao zullen wij wederom proberen om via deze weblog iedereen die daarvoor belangstelling heeft te informeren over Kevin's dolfijn-therapie en onze belevenissen aldaar. We zullen proberen om e.e.a. met foto's te illustreren en mogelijk ook gebruik gaan maken van korte filmpjes, zodat het 'meebeleef-effect' hopelijk optimaal kan worden. Nog een week of 6 te gaan en dan is het al zover, wij kijken er al enorm naar uit !!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi allemaal,
Wat geweldig bedrag hebben jullie gekregen. Super hoor dat de buurt ypenstein dat voor jullie Kevin heeft gedaan.
Nog 6 weken en dan gaan we ervoor. Wij kunnen niet wachten totdat het zover is. Ook alwel we het erg druk nog hebben met de laatste dingen te regelen. Komt jullie vast bekent voor. Maar eerst aankomende zaterdag. Wij hebben er zin in. Tot dan.
Groetjes Fred en Wilma