zaterdag 9 mei 2009

8-5-2009: laatste therapiedag, afscheid nemen

Vandaag alweer de laatste therapiedag, wat is het toch snel gegaan allemaal. We mochten vandaag nog een keer vlak achter het dock kijken en opnames maken. Het was een heerlijk slot aan een waanzinnige tijd die we hier beleefd hebben. Kevin heeft ook vandaag heel goed zijn best gedaan, hij heeft veel gegeven in de afgelopen 2 weken en we zijn ontzettend trots op hem. Ook Jordy is hier weer een stukje gegroeid met het behalen van zijn duikbrevet en alle leuke dingen die hij kon doen. Als gezin en familie zijn we nog dichter bij elkaar gekomen en daarbij hebben we hier vele leuke mensen ontmoet en samen prachtige dingen beleefd. We bedanken de fantastische mensen van het CDTC, die de therapie voor Kevin met veel bezieling en overtuiging hebben gebracht. We hebben intensief meegeleefd met de werkzaamheden van Papito, Matthias, Marrit en Sonya, maar ook vele anderen hier zijn echte kanjers. Papito heeft op deze laatste dag nog een mooi ´aquarel´ voor ons geschilderd, dat is toch wel heel bijzonder. Na afloop van de therapie is het afscheid nemen altijd moeilijk, maar we kijken met een heel positief gevoel terug op deze 2 en een halve week. We willen bij deze de sponsors bedanken voor hun bijdrage in de therapiekosten voor Kevin, met name noemen we Stichting Dolfinn en Stichting Keer op Keer uit Heiloo. In de middag voor de laatste keer naar de Brucker methode en ook hier deed Kevin nogmaals erg zijn best om nog een laatste keer tot het gaatje te gaan. Dit leverde hem het nodige applaus op, hetgeen bij hem erg motiverend werkt. Daarna afscheid genomen van Matthias, een zeer gedreven therapeut. In de middag hebben Jordy en Dion nog lekker gesnorkeld, samen met Myrthe. We hebben hele grote zee-egels gezien en fraai gekleurde vissen. Vervolgens douchen en naar Hemingway, waar we een lekkere rose hebben gedronken met Marrit, voor wie het ook de laatste dag was bij het CDTC. Wederom afscheid genomen van een kanjer, veel succes in je volgende uitdaging hier en geniet nog even van het mooie eiland en de goede sfeer hier. Wij hebben nog een hapje gegeten, het spontane smakkelijk eten (ipv smakelijk) zullen we zeker gaan missen, net als de zon, de zee en al het goede en positieve hier. Vanavond nog afscheid genomen van Marjula van de front desk, absoluut een topper en nog heel hartelijk bedankt voor de leuke kadootjes ! Tenslotte willen we iedereen bedanken die onze verhalen gevolgd hebben en voor de vele spontane en mooie reakties van velen die wij hebben ontvangen, helemaal top !! Morgen-ochtend de tassen inpakken en de kamer leeg opleveren. Als het goed is worden we rond 14:00 uur opgehaald om naar de luchthaven te gaan en vliegen we om 17:30 uur lokale tijd naar Amsterdam. Waarschijnlijk is dit het laatste bericht vanaf Curacao (Dushi Korsou, hopi hopi bon).......

Bekijk video op YouTube

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Allemaal
Wat is het toch snel gegaan, maar wat hebben we genoten van jullie verhalen en foto's.
Het afscheid zal niet makkelijk geweest zijn. (kan van mijzelf nog wel herinneren van vorig jaar).
Kevin super je best gedaan, zag er top uit, Marc heeft ook steeds naar je gekeken.
Nou Dion en Jordy als Mike ook zijn duikbrevet heeft wordt het een dagje Vinkeveense plas Toch.
Een ding heb ik gemist. Oma en Monique die massage tafel!!!!!!!.

Een hele goede reis terug.
Gr Mart Joke Mike en Marc
P.s.wat moet ik nou morgenochtend!
Elke ochtend gelijk de computer aan en naar de site, ik zal het nog missen

Fam Hoetjes zei

Hoi lieverds,
Wat een geweldige tijd hebben jullie maar weer eens beleefd op het mooie eiland! mooie herrineringen,foto's, filmpjes en alle verhalen kan niemand meer van je afnemen.
Jullie hebben bewezen hoe goed deze therapie is voor onze kindjes en voor zoveel meer.
We hebben genoten van jullie verhalen,en kunnen niet wachten op de rest als we jullie weer zien.
Uit het laatste bericht proef ik dat ook jullie een emotioneel afscheid hebben gehad,voel het nog als de dag van gisteren!
Een goede vlucht terug en Jordy en Kevin we zijn erg trots op jullie,super gedaan allemaal.
dikke kus en tot snel.
Groetjes Wendy,John,Finn en Lily.

Oma, Wilma, Esmee, Nienke zei

Goedemorgen allemaal,
Wat een mooie laatste dag hebben jullie gehad. Weer super foto`s en filmpje!!! Afscheid nemen is nooit prettig, maar hoort er wel bij. Maar heftig is het wel he, Monique?!! We zullen het dagelijks verslag gaan missen. Wij wensen jullie een goede terugreis en hopelijk spreken we mekaar snel!!
Groetjes van ons allen

Anoniem zei

Lieve allemaal,
Het was een voorrecht om met jullie op Curacao te verblijven. Heb een goeie, veilige terugvlucht en een fijne thuiskomst in Heiloo.

Gr. John, Hanny en Melanie

Bart zei

Hallo toppers,

Ja wat moet ik nog zeggen.... Allles staat er al. Jullie verhalen grijpen aan, doen iets met je. In één woord geweldig.
Heerlijk om te lezen hoe jullie deze twee weken beleefd hebben.

goede reis en welkom thuis straks

Anoniem zei

Lieve allemaal

Het zit er nu echt bijna op.
net nog even de laatste filmpjes gekeken geweldig!
ik wil jullie een hele goeie terugreis wensen en we spreken elkaar gauw

Liefs Kim

Anoniem zei

Goeie reis en tot gauw spreeks,liefs tom ellen rick loes en daan!