zondag 3 mei 2009

2-5-2009: Family Swim !

Nou, nou, wat een leuke reakties en complimenten allemaal, ik begin er een beetje van te blozen. Het lijkt me goed om een keertje een kleine workshop te organiseren, m.b.t. bloggen, foto's en filmpjes bewerken. Ik gebruik daar een paar eenvoudige gratis programma's voor en die doen het tot nu toe best aardig. De blogger weblog, YouTube en de email-adressen van gmail zijn overigens ook helemaal gratis en bieden veel opslagcapaciteit. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat dit de enige mogelijkheid is, maar het is een manier om belevenissen te presenteren en publiceren. YouTube wordt overigens de laatste dagen wat strenger m.b.t. de audio-keuzes (muziek onder de filmpjes en rechten daarvoor), gisteren werd het geluidsspoor er hierdoor volledig afgehaald, uiteraard tot groot ongenoegen.... Een deel van de produktie moest daardoor opnieuw en daar zitten we natuurlijk niet op te wachten. Hopelijk gaat het vandaag beter lukken. Nu de vele vragen van Esmee en Rowena, waar halen jullie het vandaan meiden ? Kevin zegt hierover: 'Ik ga nog 5 dagen met dolfijn Papito zwemmen, dat is heel leuk en ik doe waanzinnig mijn best, Papito leert me heel veel. Matthias is een topgozer maar soms ook wel een beetje streng, hij laat me altijd keihard werken, maar dat is ook wel nodig en hij heeft het beste met mij voor !!. In de kamer kunnen we niet koken, dus we zijn afhankelijk van het aanbod hier in de buurt en dat is gewoon prima en lekker allemaal. Vandaag mocht ik lekker met Marrit kijken naar Papito, terwijl Jordy en pappa en mamma zich ook een keertje in het zweet moesten werken. Kijk maar weer naar de foto's en straks naar het filmpje'. Oma en Patrice wilden niet in onze plaats aan de family swim meedoen, dus Jordy, Monique en Dion hebben de zwemvliezen aangetrokken, uiteraard zonder morren want het blijft een hele leuke en bijzondere gebeurtenis. Sonya deed erg haar best en Papito is gewoon een hele slimme super dolfijn, zo rustig en voorzichtig en dan al die geweldige geluidjes, helemaal top. De tijd vloog voorbij, maar we hebben weer enorm genoten allemaal. Vanmiddag lekker bij het zwembad en ook nog een kleine verhuizing naar een kamer vlak bij het strand. Dit op verzoek van Jordy, omdat we anders te weinig op het strand en in de zee komen, terwijl deze juist zo fantastisch mooi is. Voor het eerst tijdens dit verblijf hebben we een prachtige zonsondergang kunnen vastleggen met werkelijk schitterende kleuren in de lucht. Ook het zeeleeuwtje dat hier vorig jaar is geboren nog even gezien, die is nu precies 1 jaar oud. Vanavond hebben we gegeten bij Augusto, tegenover Hemingway, met een lekker glas rose erbij. Daarna de jongens naar bed, want ze waren moe en Jordy moet zich zondag-ochtend om 08:00 uur melden in de Dolphin Academy bij Zenzi. Dat wordt dus vroeg uit de veren en niet uitslapen niet.......

Bekijk video op YouTube

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo

Dion wij schrijven in hoor voor je workshop clubje, wel geven voor de zomer dan he.
De familie zwem zag er super uit.
Kevin staat op alle foto's met z'n glimlach, super om te zien.
Jordy veel prezier vandaag, genieten hé.
In de telegraaf op de voorpagina stond een stuk over dat vliegtuig.
Toestand!!!
Veel plezier vandaag.
Gr Mart Joke Mike en Marc

Fam. Hoetjes zei

Goedemorgen Boppers,
Wat kan ik hier nog meer aan toevoegen? De stralende gezichten zeggen alles al.Dion de muziek keuze deze keer top-we zaten bij de pc te dansen.Jordy veel plezier en succes vandaag.
Groetjes uit Heiloo,kus Wendy en de rest.

Anoniem zei

hallo
wouw, wat hebben jullie het weer leuk en wat werkt Kevin hard! Ik kan niet wachten tot ik hem weer zie wat hij allemaal weer heeft geleerd!

Nog heel veel plezier, geniet ervan

Veel groetjes
Marlein (Heliomare)

Anoniem zei

Hallo allemaal,

Het is leuk om alles weer te lezen.De filmpjes zijn onwijs leuk en de muziek ook.We zien jullie lekker genieten en dat is erg belangrijk.Goed om te lezen dat het met Kevin zo goed gaat.Geniet vandaag nog even van jullie vrije dag en het mooie weer.Bij ons is het regenachtig.
Groetjes uit langedijk,
Tanja en familie.

Wilma,Oma,Esmee en Nienke zei

Hallo allemaal,
Zo te lezen hebben jullie een geweldige dag achter de rug. Is ook zeker te begrijpen hoor, de family-swim blijft een bijzonder moment van alles!!! Esmee vind de foto van het zeeleeuwtje erg leuk. Jordy heel veel plezier bij de show vandaag en we zullen vast de foto`s mogen bewonderen.
Groetjes uit Friesland en tot morgen

Sylke zei

hallo familie,
wat leuk om jullie verhalen te lezen! ;) en fijn dat de familie swimm zo leuk is.
dat zeeleeuwtje van 1 hebben wij ook gezien was erg ondeugend wou niks doen. kreeg toen ook geen eten.
de vlucht is goed gegaan. waren wel erg gespannen dachten elke keer dat er wat mis kon gaan.
nog een hele fijne vakantie. en ik ga zeker jullie verhalen nog lezen.
heel erg bedankt voor alles!!!
groetjes Sylke

Schouten en Co zei

Heee dolfijnenvrienden
Wat heerlijk weer om met de dolfijn van kevin te zwemmen, zeker? Het blijft toch prachtig he, om dat heerlijke beestje weer even te voelen.Zelf ben ik het boek Geschenk van de dolfijnen aan het lezen,het leek wel hetzelfde als jullie eerder in een bericht hadden, ook zo'n bijzonder verhaal om te lezen.Maar nu gaan we weer helemaal op in jullie verhaal.Doeiii kus