zondag 11 mei 2008

11-5-2008: We zijn weer thuis !!!!

Zaterdag-middag werden we rond 15:00 uur bij het hotel opgepikt voor de transfer naar de luchthaven. We waren ruim op tijd en snel ingecheckt. Deze keer geen comfort klasse, maar wel direct achter het schot bij de vleugels, waar wat meer beenruimte beschikbaar is. Met de security-begeleiding waren we snel langs de beveiliging en immigratie toestanden, zodat we nog ruim tijd over hadden voor een lekkere kop koffie en een leuk gesprek met de familie van Abswoude (onze bovenburen van Lion's Dive). Die vlogen met KLM en vertrokken ongeveer 1 uur eerder dan wij. Zowel KLM als Martinair waren keurig op tijd, ondanks de stakingen in Amsterdam. We hebben een prima vlucht gehad die 9 uur duurde, zodat we om 09:45 uur Nederlandse tijd zijn geland op schiphol. De koffers waren er snel en de 100% controles leverden niet heel veel vertraging op. Patrice stond ons op te wachten met een roze dolfijn voor Kevin, erg leuk. Daarna zijn we naar de STA-balie gelopen voor het taxi-transport. De taxi was er na zo'n 10 minuten, zodat we al om 11:00 uur voor de deur in Heiloo konden uitstappen. het was erg lekker weer, zo'n 25 graden met veel zon en een klein briesje, dat voelde echt heerlijk aan vandaag. Eerst koffie gedronken, daarna oma Inge naar huis gebracht en Kevin 2 uurtjes op bed gelegd, want die zat er flink doorheen. Daarna de wasmachine, de post en verder een beetje rustig aan gedaan. Vanavond zelf gekookt (gezond ook nog !!) en daarna nog naar buiten, zodat de kids nog even lekker konden spelen. Met de buren Joke en Henk van de hoek koffie gedronken en daarna nog een Leffe met Henk (bij gebrek aan Amstel Bright), intussen zijn we helemaal bijgepraat over de Wii fit, de nieuw hipe die ons in staat moet gaan stellen de extra pondjes weer kwijt te raken... Kevin en Jordy rond 21:00 uur naar bed, verder nog even gesproken met de outjes (telefoon) en de zwetseltjes in Toscane (sms) en neef Arthur in Saint Germain de confolens (frankrijk telefoon), die vandaag jarig is. Voor middernacht nog snel even de voorlopig laatste (???) weblog gedicht met deze berichten. We zijn weer veilig thuis, nog heel erg genietend van ons 2e avontuur op dushi curacao. het was wederom 'hopi hopi bon' zoals de insiders zeggen... Morgen en de komende dagen wederom mooi weer, dus we gaan het er nog even lekker van nemen en kijken of er nog valt te barbeknoeien. Bedankt voor het lezen van onze verhalen en al die mooie reakties. Ons devies: carpe diem, pluk de dag en kijk niet te ver vooruit, probeer maximaal te genieten van het leven en heb oog voor elkaar !! Op naar de zomervakantie.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Jeetje zit het er al weer op! Heb n paar dagen niet de blog gelezen(druk,druk,druk) En nu lees ik dat jullie alweer thuis zijn! Fijn dat alles goed gegaan is en ik sta helemaal achter jullie motto: pluk de dag!

We spreken elkaar!
Groetjes juf Barbara

Anoniem zei

Hallo Dion, Monique, Jordy en Kevin,

Bon bini na kas, oftewel Welkom thuis. Gelukkig is de terug reis goed verlopen en geen vertraging. Nu ook tropische temperatuur in Heiloo, dus de overgang is niet zo groot.
Ook dit jaar weer genoten van jullie verslag en we konden zien dat jullie genoten.
We zullen jullie devies zeker uitvoeren.

groeten

Jan, Silvia, Larissa, Manon en Mandy

Anoniem zei

Hallo allemaal,

Regelmatig heb ik jullie blog weer gevolgd en gelezen hoe geweldig het weer is. Jullie kunnen dan ook erg trots zijn!
Goed te lezen dat jullie nu weer thuis zijn.


Groeten, Bart
Stichting Dolfinn

Anoniem zei

Hoi hoi,

Wat leuk om jullie verhalen te lezen!! Toevallig kwam ik op jullie site terecht! En wat heeft Kevin weer goed zijn best gedaan! Ik weet niet of jullie me nog kennen. Ik ben Maudi de ´intern´ die vorig jaar ook op Curacao was. Als ik jullie foto´s, filmpjes en verhalen zie zou ik zo weer terug willen. Groetjes, vooral ook aan Kevin natuurlijk, van Maudi
gielis_maudi@hotmail.com