woensdag 25 juni 2014

1 week voor vertrek naar Curacao

Het is woensdag 25 juni 2014, we zijn 1 week voor vertrek naar Curacao waar we nieuwe avonturen EN dolfijntherapie voor Kevin gaan beleven. 3 jaar geleden zijn we voor het laatst geweest, dus we zijn zeer benieuwd wat we deze keer gaan aantreffen en wat er allemaal veranderd zal zijn. Komend weekend zal er naar verwachting 'enige stress' zijn met betrekking tot de mee te nemen bagage en het inpakken daarvan. De dolfijntherapie gaat natuurlijk ook weer heel spannend worden, want wie zullen Kevin deze keer gaan begeleiden en wat zal het allemaal teweeg gaan brengen ? Wij weten het niet, maar zijn zeer benieuwd naar dat wat binnenkort te gebeuren staat. Kevin is inmiddels 14 jaar oud, behoorlijk langer en slanker gegroeid en laat zich als 'puber' ook steeds meer gelden. Het proberen opschuiven van de 'grenzen' levert soms lastige situaties op in het ritme van alledag. Meestal is hij vrolijk en zeer gedreven in zijn bezigheden. Fysiek is Kevin ook veel sterker geworden met als voordeel dat hij wat langere stukken kan lopen en dat we zijn rolstoel bijna niet meer gebruiken. Het is de bedoeling om vanaf 2 juli weer dagelijks een electronisch dagboek bij te gaan houden op deze blog + korte posts op facebook. Voor nu alvast enkele foto's uit 2011 om het geheugen wat op te frissen :-).  

2 opmerkingen:

Ellen zei

Liefies
Ja dan is het bijna zover,wat heerlijk voor jullie.
En Kevin ik herken je bijna niet meer terug,wat ben je groot en sterk! Je gaat vast weer heel veel moois beleven met jouw dolfijn,veel plezier!
Geniet van en met elkaar,het is jullie zo gegund xx

Wilma Beemsterboer zei

Een hele goede reis en alvast heel veel succes Kevin en familie...ga zelf eerst een weekje op vakantie en daarna snel jullie blog lezen en volgen!!!
Dikke knuf Wil en de meiden