woensdag 13 juli 2011

Boarding KL735

Een berichtje van Patrice - Op dit moment zijn de Croontjes en oma aan het boarden bij gate F06.

De ochtend begon vroeg voor ze: om kwart voor zes zou de taxi vertrekken vanuit Heiloo, maar de taxichauffeur was er al om tien over vijf. Na een kop koffie verliep de reis naar Schiphol vlot. Ook het inchecken verliep snel, maar alle bagage werd secuur gewogen. Gelukkig waren alle koffers netjes onder de 23 kilo; zelfs die van Monique. Helaas mag je het feit dat je zelf 27(!) kilo af bent gevallen, niet compenseren met meer bagagekilo's... Na het inchecken zagen ze opeens dat ik er stond om ze uit te zwaaien. En deze foto's te maken! Ook de familie van Abswoude was al present. Nog één keer zwaaien en dan door de douane. Kevin was alweer op zijn best door zijn charmes bij de douane te 'showen'. De douanier hing vervolgens helemaal uit zijn hokje om Kevin nog na te roepen en hem een fantastische trip te wensen! En dat gaat over een paar minuten gebeuren: dan vertrekt vlucht KL735 naar het warme en zonnige Curaçao!

Lang naar uitgekeken en nu gaat het dan eindelijk gebeuren: alles loslaten en heerlijk gaan genieten op dushi Korsow! Het is ze zo gegund! Goede vlucht en tot volgende week, we kijken er ook naar uit!

Ps: Update - ze zijn zojuist om 09.30 uur op tijd vertrokken!

2 opmerkingen:

Le Petit Mas d'Ile zei

Goooooooeeeeeedemorgen,

Vanuit een altijd mooi Frankrijk, zelfs als het regent, wensen we jullie een FANTASTISCHE reis toe met z'n allen. De eerste blog al gelezen en dat er maar weer vele mogen volgen.

Wij hopen dat Kevin alles weer Dol fijn zal vinden en er weer wat "trucjes" bij mag leren, maar niet die van de wii-tafeltennis, anders win ik niet meer.

Lieve groeten uit Frankrijk
Caroline en Arthur

Patrick & Liesbeth zei

Hi Monique, Dion, Jordy en natuurlijk Kevin!

wat een gaaf avontuur! Jammer dat jullie niet naar Le Petit Mas d'Ile gaan want we hadden die 27 kilo minder graag bewonderd, wat een knappe prestatie zeg!

Geniet van de dolfijnen en van elkaar en hopelijk tot een volgende x.

Lieve groeten,
Patrick, Liesbeth, Mette en Tim