zondag 7 januari 2007

Rennen voor Kevin!

Kevin is gehandicapt en gaat dagelijks naar school op Heliomare. Een paar van zijn klasgenootjes zijn al voor dolfijn-therapie op Curacao geweest. met mooie resultaten. Alleen wordt deze therapie niet vergoed en het is niet goedkoop... Dus, dat werd sparen.

In maart 2006 werd Monique 40 en samen met haar achterbuurvrouw Edith gaven ze een jaren ' 80 feest, namelijk 2x40. Monique vroeg niets voor haarzelf maar een bijdrage voor de reis van Kevin. Vrienden en familie gaven gul!
Toen vatte Edith, samen met de andere buurvrouw Ingrid, het plan op om wat extra's in de buurt te doen. Ze riepen alle kinderen in de wijk Ypestein op om mee te doen aan de sponsorloop ! Ook de plaatselijke media riep op.

Alle kinderen uit de wijk gingen familie en buren af om sponsors te vinden. En toen werd het zondag 10 september. Het was een fantastisch mooie dag en na de kleedjesmarkt was het zover. Alle kinderen - 92 in totaal ! - verschenen aan de start om hun rondjes te lopen. Kevin gaf zelf het startschot. En lopen deden ze !! Na 15 minuten waren er vele kinderen die veel meer hadden gerend dan dat ze vooraf dachten. Het was hartverwarmend om te zien en alle kinderen waren terecht zeer trots op zichzelf ! In deze post tref je alle berichten in de media aan en natuurlijk de oorkonde van Jordy !
De opbrengst heeft de reis stukken dichterbij gebracht. Via deze weblog zullen we alle belevenissen tijdens de reis en therapie bij gaan houden voor iedereen die deze reis mede mogelijk heeft gemaakt. Uit de grond van ons hart: Dank jullie wel voor deze fantastische bijdrage! En een speciale noot van dank voor de organisatie van Edith en Ingrid ! Een hele dikke kus !

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve allemaal,

Heel veel succes met de dolfijntherapie en geniet er zelf ook van.
We houden de weblog in de gaten !!!

Groet Caroline en Arthur

Anoniem zei

Een hele goede reis morgen!! We zullen aan jullie denken!
Groetjes van Ronald en Babette